Voedseljutters halen na de oogst de achtergebleven groente van het veld, om thuis klaar te maken en op te eten. Gemiddeld gaat het daarbij om drie tot tien procent van de totale oogst. Doodzonde als dat niet gebruikt wordt, natuurlijk. De Brabantse Noesjka Klomberg wilde daar dan ook wat aan doen.
-
20 February 2013
-
26 February 2013
-
11 March 2013
-
29 November 2012
-
14 March 2013
-
27 September 2017
-
08 October 2013
-
04 September 2013
-
27 May 2013
-
06 May 2013
-
05 June 2018
-
21 March 2018
-
06 October 2017
-
29 July 2014
-
13 March 2014
Dumpsterdam Catering
Gegarandeerd lekker en heerlijk confronterend. Met Dumpsterdam Catering krijg je het meest duurzame eten wat je maar kunt voorstellen: eten uit de afvalbak. Dit is eten met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk: je eet wat anders gewoon weggegooid zou worden.