Nieuwe Dumpsters vinden om te diven

Vaak genoeg krijg ik e-mails van mensen die graag willen dumpster diven maar niet weten hoe ze moeten beginnen. Of van personen die al wel ervaring hebben maar moeite hebben om de juiste hotspots te vinden. Speciaal voor hen is er een kaart waar je veel bins kan vinden.

Om zelf een nieuwe bin toe te voegen, hoef je alleen maar om "add dumpster" te klikken en de benodigde info toe te voegen. Maar hoe vind je nu een nieuwe bin? Heel simpel, door te observeren. Je moet gewoon regelmatig langs winkelstraten rijden en kijken wanneer de bins buiten staan. Er zijn altijd 1 of 2 vaste dagen in de week dat ze gewoon buiten staan. Soms is dat voor de winkel, maar vaker gewoon achter de winkel.

In Amsterdam zijn er bovendien veel nieuwe "hippe" winkels (Marqt, Stach). Deze hebben hun bins overdag gewoon buiten de deur staan. Daarnaast heb je ook altijd nog de verschillende dag- of weekmarkten waar je langs kan gaan. Hoe je daar eten kan vinden hangt wel erg af van de markt. Hoe dan ook, sla je slag met deze kaart en voeg nieuwe ontdekkingen toe.