Restjeskoken is relaxed. Doe gewoon boodschappen voor de helft van de dagen en kook op de andere dagen met de overschotjes. Het helpt om altijd wat lang houdbare smaakmakers in huis te hebben: peterselie, knoflook, olie, oude kaas, eieren, gedroogde tomaten en broodkruim (ook een restje). Het helpt ook om af te stappen van de dwanggedachte dat eten altijd vers moet zijn. Tien tips voor koken met restjes.
-
29 November 2012
-
25 March 2013
-
01 February 2013
-
06 May 2013
-
03 February 2013
-
27 September 2017
-
08 October 2013
-
04 September 2013
-
27 May 2013
-
06 May 2013
-
05 June 2018
-
21 March 2018
-
06 October 2017
-
29 July 2014
-
13 March 2014
Dumpsterdam Catering
Gegarandeerd lekker en heerlijk confronterend. Met Dumpsterdam Catering krijg je het meest duurzame eten wat je maar kunt voorstellen: eten uit de afvalbak. Dit is eten met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk: je eet wat anders gewoon weggegooid zou worden.