Uit onderzoek blijkt dat de voedselverspilling hoger ligt dan gedacht. In plaats van 44 kilo gooit de Nederlander gemiddeld 74 kilogram eetbaar voedsel per jaar weg. In twee jaar tijd steeg het percentage bruikbaar voedsel in huisvuil van 7% naar 11%, een toename van 68%.
-
29 November 2012
-
25 March 2013
-
01 February 2013
-
06 May 2013
-
03 February 2013
-
27 September 2017
-
08 October 2013
-
04 September 2013
-
27 May 2013
-
06 May 2013
-
05 June 2018
-
21 March 2018
-
06 October 2017
-
29 July 2014
-
13 March 2014
Dumpsterdam Catering
Gegarandeerd lekker en heerlijk confronterend. Met Dumpsterdam Catering krijg je het meest duurzame eten wat je maar kunt voorstellen: eten uit de afvalbak. Dit is eten met de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk: je eet wat anders gewoon weggegooid zou worden.